تصفیهخانه ثانویه پساب شمال شهر اصفهان که توسط شرکت بهین آب زندهرود، مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طراحی و ساخته شده است، با حضور شهردار اصفهان و مدیران شهری به بهرهبرداری رسید.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان، تصفیه خانه ثانویه پساب شمال شهر اصفهان به مساحت 6310 مترمربع و با اعتباری معادل 29 میلیارد و 870 میلیون ریال به بهرهبرداری رسید.
اجرای این طرح برای آبیاری فضای سبز منطقه 12 و مناطق همجوار از جمله مناطق هشت، 10 و 11 مثمر ثمر خواهد بود.
استفاده از توان شرکتهای دانش بنیان، مشارکت بخش خصوصی در تکمیل این پروژه، استفاده کامل از تجهیزات ساخت داخل در ساخت این تصفیهخانه، ارزش زیست محیطی پروژه برای توسعه پایدار و پتانسیل تصفیه 100 لیتر بر ثانیه پساب از جمله ویژگیهای این پروژه است.
تعداد بازدید : ۲۳۰۱ تاریخ: 1397/11/06
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…